12 Beste WooCommerce plug-ins

12 Beste WooCommerce-plug-ins en -extensies [Top gratis inbegrepen]

Hulp nodig bij het kiezen van de beste WooCommerce-plug-ins? Hieronder bespreken we de best beoordeelde, betaalbare en beginnersvriendelijke opties voor winkeleigenaren om hun bedrijf te laten groeien.

Wilt u dat uw winkel meer verkoopt?

Je hebt de beste WooCommerce-plug-ins nodig. Om specifieker te zijn, hebt u de juiste mix van plug-ins nodig om klantenservice, leadgeneratie, verkoop en andere processen af ​​te handelen. 

We hebben al het werk gedaan om de juiste plug-ins voor u te vinden. Hieronder vind je 12 beste WooCommerce-plug-ins om je werk efficiënter te doen. Het zijn alles-in-één oplossingen, bijvoorbeeld hulp bij meerdere taken. 

Wilt u de communicatie met klanten naar een nieuw niveau tillen? Tidio biedt u livechat-, chatbot- en e-mailmarketingfunctionaliteiten in één pakket. Voeg SocialBoost Live Chat gewoon toe aan uw winkel en begin meteen met uw klanten te chatten.

Hier is een kleine preview van alle beste WooCommerce-plug-ins waar we het over hebben.

WooCommerce-plug-ins versus WooCommerce-extensies

Zijn “plug-ins” en “extensies” hetzelfde? 

De meeste “WooCommerce-plug-ins” zijn eigenlijk WordPress-plug-ins die compatibel zijn met WooCommerce-winkels. “WooCommerce-extensies” zijn officiële WooCommerce-add-ons voor hun online winkels. 

In dit artikel vind je het beste van het beste.

Top 12 onmisbare WooCommerce-plug-ins 

Er is geen tekort aan geweldige WooCommerce-plug-ins voor bedrijfseigenaren zoals jij. Om u uren te besparen bij het zoeken en uitproberen, volgen hier enkele die uw aandacht waard zijn. 

… Blijf lezen om te weten hoe ze werken en om de verkoop met elk te verhogen! 

  1. SocialBoost

Categorie: live chat / chatbots / klantenservice / marketingautomatisering

Wat het doet: 

SocialBoost is de beste WooCommerce-plug-in voor klantenservice en marketing omdat … Omdat … Nou, laten we even stoppen. ‘Alles over mij’ praten is niet echt een goede manier om hier naartoe te gaan, toch?

We zullen u dus niet vertellen hoe snel u leads kunt genereren met onze chatbots. We zullen ook niets zeggen over hoe gemakkelijk het is om in realtime met potentiële klanten te chatten en hoe voordelig dit voor uw bedrijf kan zijn. Nee, dat vertellen we je niet.

Wat we echter gaan doen, is dat je de plug-in installeert en ermee speelt om het zelf te zien! Het is trouwens helemaal gratis. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

SocialBoost Live Chat is een alles-in-één app voor klantenservice met livechat, chatbots en e-mailmarketing.

Prijs: betaalde abonnementen vanaf  € 19 / maand.

Gratis abonnement: ja  

U kunt gratis livechat, chatbots en e-mailmarketingfuncties gebruiken voor kleine WooCommerce-bedrijven.

2. AliDropship

Categorie: dropshipping

Wat het doet: 

AirDropship is een dropshipping WooCommerce-plug-in die AliExpress-producten onmiddellijk naar een WooCommerce-winkel trekt. Dit maakt het een geweldige optie voor diegenen die een aangepaste dropshipping-winkel willen bouwen en gemakkelijk producten en recensies willen importeren. 

De plug-in heeft veel ingebouwde add-ons voor marketing, winkelaanpassing, prijsautomatisering en een productafbeeldingseditor. U kunt bijvoorbeeld aangepaste kortingsbonnen voor klanten maken en prijzen automatiseren op basis van uw vooraf ingestelde regels. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is:

AirDropship maakt het gemakkelijker om een ​​volledig functionerende dropshipping-winkel te creëren. Het is dus een geweldige optie voor ondernemers die snel een nieuw bedrijf willen starten, zonder zich zorgen te hoeven maken over ontwikkelingswerk en promotietools. 

Prijzen: eenmalige vergoeding van $ 89 voor de plug-in (er is een limiet van 50 producten). Meer premium-abonnementen voor grote winkels beschikbaar. 

Gratis abonnement: Nee 

3. WooCommerce-belasting

Categorie: belastingberekening

Wat het doet: 

WooCommerce Tax is een add-on die automatisch de belastingen berekent voor bestellingen die in uw WooCommerce-winkel worden gedaan. 

De berekening is beschikbaar in meer dan 30 landen en omvat ook belastingtarieven die zijn vastgesteld door steden en staten. Indien geactiveerd, stelt deze WooCommerce-extensie uw winkel in staat om belastingbetalingen te innen bij het afrekenen op basis van uw vooraf gedefinieerde instellingen. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Met WooCommerce Tax kunt u uw winkel snel opstarten. De extensie zorgt voor belastingberekening en betalingsverwerking, zodat u dat niet hoeft te doen. De tarieven worden automatisch gegenereerd op basis van de laatste regelgeving, dus handmatig invoeren is niet nodig.

WooCommerce Tax genereert ook automatisch een omzetbelastingrapport voor u. U kunt het rapport dus downloaden en gebruiken voor boekhoudkundige doeleinden. 

Merk op dat WooCommerce Tax wordt geleverd als onderdeel van de officiële WooCommerce-plug-in. Er zijn daar ook handige extensies, zoals het EU-btw-nummer voor in de EU gevestigde bedrijven. 

Prijs: gratis 

Gratis abonnement: ja

WooCommerce Tax is inbegrepen als gratis add-on voor de WooCommerce-plug-in.

4. MonsterInsights

Categorie: winkelanalyse

Wat het doet: 

MonsterInsights is een van de beste WooCommerce-plug-ins als het gaat om het verkrijgen van bruikbare analyses voor uw winkel. Het presenteert gegevens zoals verkeersbronnen, de meest populaire pagina’s, conversiedoelen, KPI’s voor het bijhouden van advertenties en meer.

Een groot voordeel van MonsterInsights is dat het heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. U hoeft geen code aan uw winkel toe te voegen en het dashboard is zeer intuïtief. Dit maakt het een van de beste WooCommerce-plug-ins voor ondernemers die nog niet zo handig zijn met analyseren. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

MonsterInsights is een top WooCommerce-plug-in voor het volgen van de prestaties van uw winkel en het optimaliseren van conversies. Met testen kunt u de prestaties van uw advertenties, formulieren voor het vastleggen van leads, conversies en bestandsdownloads zien. Hierdoor kunt u betere manieren vinden om uw producten op de markt te brengen en meer te verkopen. 

Prijzen: plannen beginnen vanaf $ 99. Gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar

Gratis abonnement: Nee 

5. Geavanceerde coupons

Categorie: marketingautomatisering

Wat het doet: 

Advanced Coupons is een WooCommerce-coupon-plug-in voor het maken van aangepaste deals voor uw winkel. Er zijn veel opties om uit te kiezen om aantrekkelijke deals voor klanten te creëren. U kunt bijvoorbeeld verkopen genereren door kortingsbonnen van tevoren in te plannen, gebruiksvriendelijke URL-kortingsbonnen te maken en automatisch kortingsbonnen toe te passen. 

Geavanceerde kortingsbonnen is een uitstekende keuze voor winkels die veel deals aanbieden. Een manier om meer omzet te genereren door te testen welke kortingsbonnen het beste werken en deze vervolgens te gebruiken in e-mailmarketingcampagnes. U kunt ook een klantenloyaliteitsprogramma starten en meer bestellingen aanmoedigen door kortingsbonnen te geven voor herhalingsaankopen. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Hoewel WooCommerce een ingebouwde couponfunctionaliteit heeft, is deze erg basic. Geavanceerde coupons bieden meer conversiemogelijkheden met meer geavanceerde functies zoals het genereren van bulkcoupons, cadeaubonnen, planning en BOGO-deals (Buy One, Get One). 

De plug-in is gebaseerd op de native WooCommmerce-couponfunctie, dus u verliest geen enkele couponworkflow die u al heeft. 

Prijzen: Premium-abonnementen beginnen bij $ 39,50.

Gratis abonnement: ja 

Met het gratis abonnement kunnen kortingsbonnen worden verzonden onder een beperkt aantal voorwaarden.

6. WooCommerce Products Slider

Categorie: productslider / winkeloptimalisatie

Wat het doet: 

Pas productsliders in uw winkel aan met WooCommerce Products Slider . Kies gewoon de schuifregelaar die het beste bij uw winkel past en pas deze toe. Dankzij deze WooCommerce-plug-in kunt u meer producten op één pagina delen, wat kan helpen bij het verhogen van de verkoop. 

Dankzij talrijke aanpassingsmogelijkheden kunt u een unieke productcarrousel creëren. U kunt bijvoorbeeld de snelheid, time-out, kolomnummer van schuifregelaar, weergave, navigatie en andere opties definiëren. En het beste nieuws is dat er geen codeerkennis vereist is. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

WooCommerce Products Slider is een van de essentiële WooCommerce-plug-ins omdat het het zoeken naar producten gemakkelijker maakt voor klanten. Bovendien helpt het bij het delen van specifieke producten die u in uw winkel wilt markeren. 

De klant hoeft bijvoorbeeld niet de hele pagina naar beneden te scrollen om een ​​product te vinden dankzij de carrousel. U kunt ook de uitgelichte, afgeprijsde, gerelateerde of de meest populaire producten markeren om de aandacht van klanten op hen te vestigen. 

Prijzen: Premium-abonnementen beginnen bij $ 29. Er is een 7 dagen geld-terug-garantie beschikbaar voor alle abonnementen. 

Gratis abonnement: ja 

De gratis versie van de WooCommerce Products Slider biedt voldoende aanpassingsmogelijkheden om een ​​unieke carrousel te maken (stijl, navigatie, snelheid, etc.).

7. Klantrecensies voor WooCommerce

Categorie: social

Wat het doet: 

Klantrecensies voor WooCommerce is een van de beste WooCommerce-plug-ins omdat het het gemakkelijk maakt om beoordelingen te verzamelen. Het stelt automatische e-mailherinneringen in voor klanten die aankopen in uw winkel hebben voltooid en nodigt hen uit om hun ervaring te beoordelen. 

Naast tekstuele getuigenissen, vragen de herinneringen van deze eCommerce-beoordelingsplug-in om enkele afbeeldingen van klanten in te dienen. Ze bevatten foto’s en video’s van het product om een ​​volledige en nuttige recensie voor andere klanten te maken. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Online beoordelingen hebben invloed op aankoopbeslissingen. Periode. Uw WooCommerce-winkel moet hiervan profiteren om meer bestellingen te krijgen en een reputatie van een betrouwbare verkoper op te bouwen. Je hebt dus een betrouwbare plug-in nodig om zoveel mogelijk beoordelingen te kunnen verzamelen. 

Klantrecensies voor WooCommerce is een geweldige optie omdat het een gemakkelijke plug-in is om sociaal bewijs te beheren. De meeste processen worden automatisch uitgevoerd, zodat u kunt werken aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid terwijl u zich op andere dingen kunt concentreren.  

Prijs: vanaf $ 7,99 / maand 

Gratis abonnement: ja

De gratis versie biedt essentiële functies: het verzamelen van recensies, bewerken en publiceren.

8. Ajax Zoeken naar WooCommerce

Categorie: product zoeken

Wat het doet: 

Ajax Search for WooCommerce biedt live zoeksuggesties aan klanten met behulp van de zoekfunctie in uw winkel. De suggesties zijn direct en geven producttitels, korte beschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en categorieën weer. 

Als u deze WooCommerce-plug-in in uw winkel heeft, wordt het zoeken naar producten veel efficiënter voor klanten. Het stelt hen meteen essentiële productinformatie ter beschikking. De functie stimuleert dus productontdekking en onderzoek op de site, waardoor de klantbetrokkenheid toeneemt. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Onderzoek wijst uit dat 96 procent van de grote eCommerce-winkels de functie voor zoeksuggesties heeft. Het is een belangrijk onderdeel van een positieve WooCommerce klantwinkelervaring die hen helpt producten snel te ontdekken.

Ajax Search for WooCommerce heeft alle functies om die ervaring te bieden. Hiermee wordt alle productinformatie weergegeven die klanten nodig hebben om snel te zoeken en het artikel te vinden dat ze nodig hebben. De knop “toevoegen aan winkelwagentje” helpt ook bij het verhogen van het aantal conversies. 

Prijzen: Premium-abonnementen beginnen bij $ 49. 14 dagen onvoorwaardelijke geld-terug-garantie.

Gratis abonnement: ja

Essentiële live zoeksuggesties voor producten: titels, beschrijvingen, afbeeldingen, categorieën en meer.

9. WooCommerce Admin

Categorie: winkelbeheer

Wat het doet: 

WooCommerce Admin helpt bij het beheren van WooCommerce-winkels door rapporten met belangrijke statistieken te genereren. Ze bevatten rapporten over inkomsten, belastingen, producten, categorieën, aandelen, kortingsbonnen, downloads en klanten. Alle rapporten kunnen worden aangepast met filters, zodat u ervoor kunt kiezen om de prestaties binnen een bepaald tijdsbestek te beoordelen en u op bepaalde indicatoren te concentreren.

Deze informatie kan winkeleigenaren helpen zich te concentreren op het verbeteren van hun bedrijf en het genereren van inkomsten. Dankzij een aanpasbaar dashboard waarmee prestatie-indicatoren kunnen worden gekozen, kunnen ze volgen hoe hun winkel werkt. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Dit is een van de beste gratis WooCommerce-plug-ins omdat het belangrijke prestatiemetingen biedt. Het vereist geen codeer- of analyse-ervaring van gebruikers, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners. 

De rapporten die door de plug-in worden gegenereerd, zijn mooi gestructureerd en gemakkelijk te analyseren, zelfs voor bedrijfseigenaren die nog geen ervaring hebben met analytics. Dankzij JavaScript kan de plug-in naadloos worden geïntegreerd met het dashboard van uw winkel. Zo kan de gebruiker de prestaties van zijn winkel rechtstreeks in het dashboard volgen. 

Prijs: gratis

Gratis abonnement: ja

10. Slimme aanbiedingen

Smart Offers is een WooCommerce-upsell-plug-in met tal van functies om de verkoop te helpen verhogen. Upsell is een van de beste manieren om de conversieratio in e-commerce te verhogen, dus bedrijfseigenaren gebruiken het om meer verkoopkansen te vinden.

De plug-in biedt functies zoals cross-selling, eenmalige aanbiedingen, weggeefacties, orderhobbels, upsell, BOGO (koop er een, ontvang er een), gratis verzending en bundelvoorstellen. U kunt deze functies kiezen om campagnes uit te voeren en degene te vinden die de meeste inkomsten opleveren. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Slimme aanbiedingen biedt u nog een effectieve manier om de conversieratio in uw winkel te verhogen. U kunt experimenteren met verschillende aanbiedingen en producten voor upselling en cross-selling om te bepalen wat de meeste inkomsten genereert. 

Dankzij een breed scala aan functies kunt u talloze tests uitvoeren om het aantal conversies te verhogen. Dit betekent dat u veel verschillende, aantrekkelijkere aanbiedingen doet om de verkoop te verbeteren. De plugin maakt het mogelijk om overal op de site aanbiedingen te plaatsen. Dit kan helpen bij het vergroten van de klantbetrokkenheid. 

Prijzen: plannen beginnen vanaf $ 99. Er is een gratis demo op aanvraag beschikbaar. 

Gratis abonnement: Nee

11. ShipStation

Categorie: automatisering van verzending en orderverwerking

Wat het doet: 

ShipStation is een plug-in om verzending en uitvoering gemakkelijker te maken voor WooCommerce-winkels. Voor verkopers met meerdere kanalen biedt het handige functies om bestellingen en retouren effectief te beheren en te verzenden. De integratie met marktplaatsen zoals eBay en Amazon is foutloos, dus u kunt uw verzendservices instellen waar dat nodig is. 

Een winkel met ShipStation heeft een dashboard waar de handelaar goederen kan importeren van 150 populaire marktplaatsen. U kunt bestellingen aanmaken, verzendkosten automatisch berekenen en het afhandelingsproces van bestellingen stroomlijnen door uw eigen voorwaarden in te stellen.

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Bied uw klanten een positieve verzendervaring met ShipStation. Het hebben van een dashboard waar u alles kunt instellen dat betrekking heeft op verzending en orderafhandeling, zal helpen om bestellingen snel te verzenden. U kunt ook orderbevestiging, tracking en andere ShipStation-e-mails gebruiken om klanten op de hoogte te houden. 

Deze plug-in is perfect voor verkopers die internationaal willen verkopen. Het biedt niet alleen toegang tot lokale populaire marktplaatsen en bezorgdiensten, maar zorgt ook voor een vereenvoudigd internationaal verzendproces. Met ShipStation kunt u bijvoorbeeld de douanedocumentatie kwijtraken en zelfs zorgen voor 2-daagse levering in grote steden wereldwijd. 

Prijzen: Premium-abonnementen vanaf $ 9 / maand (50 maandelijkse verzendingen, één gebruiker). Gratis proefversie van 30 dagen beschikbaar.

Gratis abonnement: Nee

12. WooCommerce Customizer

Categorie: winkelaanpassing

Wat het doet: 

Met WooCommerce Customizer kunt u wijzigingen aanbrengen in opslagsjablonen zonder dat u code hoeft te schrijven. U kunt teksten op CTA-knoppen, belastingetiketten, koppen, couponpromoties op afrekenpagina’s aanpassen en kiezen hoeveel producten u per pagina wilt weergeven. 

Aanpassingen toevoegen en opslaan is snel en eenvoudig. U hoeft geen codewijzigingen aan te brengen, omdat de plug-in wordt geleverd met een speciale instellingenpagina. Daar kunt u op één plek uw winkel aanpassen en verschillende exemplaren proberen om meer conversies te genereren. 

Waarom het een onmisbare WooCommerce-plug-in is: 

Het helpt bij het testen om teksten op product- en afrekenpagina’s te kunnen wijzigen. U kunt bijvoorbeeld testen welke omschrijving van de coupon op de betaalpagina beter werkt om meer bestellingen aan te trekken. 

Door verschillende versies van teksten op verschillende pagina’s in uw winkel te testen, kunt u de versies vinden die klanten aantrekkelijker vinden. Dat alles, zonder dat u ook maar één regel code hoeft te schrijven. 

Prijs: gratis

Gratis abonnement: ja

Essentiële WooCommerce-plug-ins: samenvatting

Alsjeblieft, 12 beste WooCommerce-plug-ins om je winkel te helpen meer te verkopen. Om de functionaliteit te verbeteren en belangrijke repetitieve processen te automatiseren, moet u uw winkel uitrusten met handige plug-ins.

Houd er rekening mee dat al deze opties helpen bij het aanpakken van meerdere taken. Ze helpen u dus veel tijd te besparen en zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op het nemen van belangrijkere beslissingen.

Als het verbeteren van de communicatie met klanten, het genereren van leads en de verkoop nu op uw prioriteitenlijst staat, probeer dan Tidio. Het is een best beoordeelde alles-in-één plug-in om te verkopen met livechat, chatbots en e-mailmarketing.

Laten we chatten. Vandaag.

Uw klanten zijn nu op uw website

Creëer een gratis account
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.