social-distancing-corona-en-website-live-chat

SOCIAL DISTANCING, CORONA EN WEBSITE LIVE CHAT.

Tools om uw klant te behouden en uw winst te verhogen in het nieuwe normale.

Het leven na het coronavirus zal nooit meer hetzelfde zijn.  Mensen gaan minder reizen en zijn sceptischer over het bezoeken van winkelcentra en winkels. 

En daarom zal de digitale revolutie worden aangewakkerd en naar een hoger niveau worden getild.

We hebben al een massale opmars gezien van videoconferentie-instrumenten en samenwerkingssoftware, en dit zal niet het enige digitale gebied zijn waar de groei zal exploderen.  De explosie zal zowel de live chat op de website als de slimme en effectieve chatbots omvatten.

De omstandigheden hebben een geheel nieuwe digitale consument binnengehaald, de Boomers! Gedwongen om bedreven te worden in online winkelen, zijn ze niet langer in staat geweest om aan de rand van de digitale wereld te blijven. Anekdotisch bewijs suggereert dat dit nieuw ontdekte gemak tot ver na de huidige crisis zal blijven bestaan.

SOCIAL DISTANCING

Elk bedrijf dat zijn voetafdruk wil vergroten en zijn omzet op de meest kosteneffectieve manier wil verhogen, moet SocialBoost Live chat overwegen.

Wat is SocialBoost Live Chat?

Naast het feit dat het 24/7 beschikbaar is om online te bestellen, zijn er nog andere voordelen die bedrijven krijgen bij het implementeren van live chat:

  • Hogere omzet door betere kennisdeling
  • Verhoogde omzet door een hogere contactconversie
  • Een vermindering van het aantal oproepen van klantencontactcentra
  • Een betere merkreputatie door een 24-uurs live chat op de website

Voor de ondernemer zijn er GEEN negatieve punten aan het installeren van een kwalitatief hoogstaand, 24-uurs live chatsysteem.

SocialBoost Live Chat elimineert de typische problemen die gepaard gaan met een intern callcenter, namelijk kosten, trage of niet reagerende agenten, Human resources management en een afleiding van de kernactiviteit van het bedrijf, namelijk het genereren van inkomsten.

Nu corona virus ons bedrijfslandschap voorgoed zal veranderen, bekijken ondernemers hun bedrijf vanuit verschillende invalshoeken en identificeren ze welke technologieën hen een voorsprong zullen geven op de concurrentie en behouden ze tegelijkertijd hun bestaande klantenbestand dat misschien niet op dezelfde “oude manier” bezig is als voor Corona.

Bij SocialBoost Live Chat hebben we er zo veel vertrouwen in dat onze oplossing zich zal bewijzen, dat we een 14-dagen gratis proefperiode aanbieden. Geen contract, geen creditcard, geen verplichting.

Ons huidige klantenbestand bestaat uit grote en kleine bedrijven!

Dat zet je aan het denken, nietwaar.

 
 

Laten we chatten. Vandaag.

Uw klanten zijn nu op uw website

Creëer een gratis account
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.