Whatsapp met SocialBoost Live Chat

Whatsapp met SocialBoost Live Chat

een nieuwe manier om nog sneller support te geven!

Met onze nieuwe update hebben we Whatsapp geintegreerd dit is een hele nieuwe manier om nog sneller support te geven. Zelfs jouw telefoonnummer is niet zichtbaar!

Chat met uw klanten via WhatsApp, de populairste messenger-app. Essentiële module voor uw winkel. Het stelt u in staat om sterkere relaties op te bouwen met uw klanten door hen in realtime te begeleiden en bij te staan ​​bij hun aankopen.

Whatsapp Livechat widget

Wat deze module u te bieden heeft?

Nu kunnen uw klanten contact met u opnemen via WhatsApp en rechtstreeks vanuit uw winkel naar hun mobiele telefoon! Een van de meest gebruikte berichten-apps ter wereld gebruiken. Uw klanten hoeven uw telefoonnummer niet in hun contactenlijst te hebben. Met slechts één druk op de knop wordt de WhatsApp-app geopend, zodat ze je berichten kunnen sturen.

Nu compatibel met WhatsApp Business! Configureer uw professionele nummer en profiteer optimaal van de voordelen die WhatsApp haar zakelijke gebruikers biedt. Uw bedrijf zal gemakkelijk met uw klanten kunnen communiceren, met behulp van tools om berichten te automatiseren, organiseren en snel te beantwoorden. Conventionele vaste lijnen worden ondersteund.

WhatsApp is de meest populaire chat-app in meer dan de helft van de wereld. WhatsApp is de meest populaire berichten-app in 109 landen, wat 58% van de 187 landen vertegenwoordigt.

WhatsApp Chat is handig voor uw klanten

Veel online klanten willen de hulp van een persoon, live, terwijl ze boodschappen doen. In feite de meeste online consumenten zeggen dat de mogelijkheid om hun vragen te laten beantwoorden door een persoon tijdens het online winkelen een van de belangrijkste kenmerken is die een online winkel kan bieden. Een online chatsysteem geeft uw klanten directe toegang tot hulp. Wachttijden zijn veel korter dan een telefoontje, en klanten kunnen andere taken uitvoeren terwijl ze op uw antwoord wachten.

WhatsApp Chat verhoogt de omzet.

De sleutel is dat klanten iemand hebben die hen onmiddellijk door een verkoop kan begeleiden als ze in de war zijn of als ze een vraag hebben die kan betekenen dat een verkoop verloren gaat. Dit helpt bounces naar andere sites te elimineren en verzekert u ervan dat winkelwagentjes eindigen met aankopen.

Het is bewezen dat een dergelijke directe vorm van contact als deze een van de maatregelen is die u in uw winkel kunt implementeren en die meer van uw bezoeken in aankopen zullen veranderen.

Eenmalige betaling De module brengt geen extra kosten met zich mee, u hoeft slechts een eenmalige betaling te doen die van toepassing is op de module licentie voor uw winkel.

Wat uw klanten zullen waarderen!

Uw klanten hebben een onmiddellijke contactmogelijkheid via ‘s werelds meest gebruikte contacttool.

Uw klanten hoeven uw telefoonnummer niet in hun contactenlijst te hebben of het handmatig in te voeren. Met slechts één druk op de knop wordt de WhatsApp-app geopend, zodat ze uw berichten kunnen verzenden.

Nieuwe functies

Als u nieuwe functies nodig heeft die we nog niet voor deze module hebben ontwikkeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een bericht te sturen via de optie “Contact opnemen met de developer”.

Altijd up-to-date!

We voegen regelmatig updates toe aan de module, om nieuwe functies op te nemen en om deze aan te passen aan de nieuwste versies.

Wij kunnen u helpen met de installatie en configuratie.

Als u vragen heeft, of er komt een probleem naar voren tijdens de installatie en configuratie van de module, stuur ons dan een bericht via de optie “Neem contact op met de developer” en wij helpen u verder.

Er zijn vele nieuwe instellingen in je gebruikersprofiel en in je chat widget waarmee WhatsApp Chat kan worden geactiveerd voor online of offline gebruik.

Wanneer jouw bezoeker contact opneemt via Whatsapp Chat kun je zelf al een vraag instellen een zeer krachtige functie:

Elke operator ( gebruiker ) heeft nu een nieuw veld om zijn Whatsapp nummer in te voeren, hij/zijn kan er ook voor kiezen altijd beschikbaar te zijn door de optie ” altijd meldingen verzenden” in te stellen op ” ja ”.  Zorg ervoor dat je het Whatsapp nummer goed invoert zoals dit 0031622571652.

Daarnaast hebben we overige bux fixes opgelost en nog veel meer!

Laten we chatten. Vandaag.

Uw klanten zijn nu op uw website

Creëer een gratis account
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.
Laten we chatten. Vandaag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.