Wie is SocialBoost

Even voorstellen

Hallo mijn naam is Robert-Jan van Dieperbeek
Robert-Jan van Dieperbeek
Robert-Jan van Dieperbeek

Eigenaar

Ik ben een enthousiaste ondernemer met ruime saleservaring in de B2c-, B2b. Met ambitieuze doelstellingen waarbij ik mensen centraal laat staan. Ik werk vanuit mijn passie en plezier en ervaar dat als essentiële factor voor een duurzaam resultaat. Ik werk geordend, gestructureerd en oplossingsgericht en heb een flexible, autonome en oprecht betrokken instelling.

Waarom begonnen met SocialBoost?

De kern van Social-Boost is een eersteklas oplossing voor livechats, op basis van krachtige technologie. Hiermee kun je echt contact maken met jouw websitebezoekers en meer klanten winnen, terwijl jouw operators efficiënter en effectiever kunnen werken. Social-Boost werkt niet alleen goed voor je klanten, maar ook voor je medewerkers.